Aftermerket Auto lys – fra Euro baglygter til projektor forlygter

Den gennemsnitlige driver er ikke klar over, at der er mere stilfuld og avanceret alternativer til rådighed til at erstatte de OEM fabrik lys deres køretøjer kom med. Takket være eftermarkedet tilbehør industrien og produkter som euro baglygter og projektor forlygter har vi ikke længere affinde sig med kedelig “gullig” forlygter eller generisk “røde & orange” hale lys vi er så vant til. Eftermarkedet belysning vil ikke kun forbedre dem samlet nat drivende erfaring men også tilbyder et helt nyt look, der kan angive en tur ud over resten. De fleste eftermarkedet lys er en let installere, der kan gøres ved næsten enhver med lidt mekanisk viden og er fremstillet til at overholde gældende DOT/SAE standarder at gøre dem en sand “uden besvær” opgradering.

Euro hale lys (også almindeligvis omtales som klare baglygter, euro lys og altezza lys) er en af de mest populære eftermarkedet belysning opgraderinger blot for deres holdbarhed, let at installere og deres evne til at dramatisk (og billigt) ændre de udseendet af et køretøj. De er nu tilgængelige for de fleste mærker og modeller, herunder; Acura Integra, Cadillac Escalade, Ford Escape, Ford Explorer, Chevy Malibu, Honda Accord, Chevy Colorado/Canyon og Toyota 4Runner.

Projektor forlygter (også benævnt Halo forlygter eller Angel Eyes) er lys, “projekt” derfor de er lysere og kan projektet en stråle foran køretøjet længere end fabrikken forlygter nogensinde kunne. Diamond-Cut forlygter er også lyse, men de tilbyder en lidt mere stil afdelingen er, at indersiden af lyset er skåret lidt ligesom en diamond dermed tilbyder muligheden for lyset at skinne ud flere overflader. Par disse forlygter med eftermarkedet euro eller LED (Light Emitting Diode)-baglygter og du vil virkelig lys op på nattehimlen!

Og i modsætning til mange ændringer, med de fleste eftermarkedet belysning, der er ingen skæring, maleri eller boring involveret. Du dybest set Skru og “pop” ud af fabrikken lyset og skrue eftermarkedet en på plads. De fleste lys vil udnytte de eksisterende fabrik pærer, men da linse på en eftermarkedet lys er klart… pærer vises meget lysere og derfor er mere synlige, tilbyder øget sikkerhed under kørsel om natten.

Takket være innovative virksomheder som In.ProCarWear, APC og TYC har vi nu tusindvis af kvalitet udskiftning belysningsprodukter for køretøjer at vælge imellem, herunder; Euro baglygter, LED baglygter, projektor og diamond-cut forlygter, HID (høj intensitet decharge) belysning kits, Tågelygter, klart hjørne linser, markør sidelys, forseglet stråle forlygter, forreste og bageste kofanger lyser, over cab kørelys, park lys , signallys (listen fortsætter på!) er alle designet til en sikrere, mere stilfuld ride.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.