Hvor kan man få gratis lydbøger

Er du en stor fan af lydbøger, der er gratis? Er du fan? Hvis du er, så er du måske interesseret i at downloade mere end en gratis lydbog hver måned. Jeg anbefaler, at du mindst én lydbog være gratis hver dag.

Det er nemt at finde lydbøger online. For sådanne bøger, skal du besøge us Library of Congress public domain sektion. Disse bøger er normalt tilgængelige ved at besøge us Copyright Office hjemmeside. Du skal blot klikke på linket “Term Sheet” for at få adgang til dem. Disse er lydbøger, som har været gratis at downloade fra USA Copyright Office siden før 1923. Brug enhver større søgemaskine til at søge efter udtrykket “Bøger i Internet Archive”.

Du kan også søge efter forfatterens navn, bogtitel og genre. Jeg kunne søge efter bogen titlen på min favorit forfatter til at finde den bog, jeg er interesseret i, og derefter tilføje “gratis lydbøger” som en mulighed for at min søgning sætning. Jeg kunne søge efter John Grisham’s Grisham’s lov og tilføje “Lydbog”. I dette tilfælde fortæller jeg programmet, hvilke bøger der er gratis, så det kan give mig lydbogsfiler at lytte til. Når jeg har fundet bøgerne, er jeg i stand til at vælge den lydbog, som jeg vil lytte til for den dag.

Et betalt abonnement på lydbøger kan være en sidste udvej for at få adgang til gratis lydbøger. Mange steder sælger abonnementer på bøger, der enten er offentligt tilgængelige (eller som tilhører regeringen). Hvis du er i stand til at vælge en lydbog til at lytte, er der ingen begrænsning. Dette er blot to muligheder for at finde et gratis sted at lytte til lydbøger.

Den tredje mulighed er at tilmelde dig et åbent kultursted, der tilbyder tusinder af gratis bøger. Disse websteder kan hjælpe dig med at finde tusindvis af gratis bøger i din region. Du finder en bred vifte af lydbøger gratis, og succesraten for lydbogsafsnittet er høj. Disse lydbøger er populære, fordi de kan lyttes til, før de går på vågeblus.

Spotify gør det nemt at finde gratis lydbøger. Det er nemt at finde gratis lydbøger på Spotify ved blot at søge efter “gratis bøger”, lydbøger eller “abonner også på en bog”. Når du har valgt en kategori, vil du se en knap til højre for siden. Du kan klikke på den. Bogen vil nu blive downloadet til din computer.