Tip til at anvende korrekt til finansiering

Tip til at anvende korrekt til finansiering

Lad os se det i øjnene, hvis du ikke har en dokumenteret track record eller nogle bemærkelsesværdige kreditværdighed, er det svært at få finansiering. Risikofaktorer og høje omkostninger ved at servicere små konti er de vigtigste årsager til banker og finansielle institutioner til at holde sig væk fra folk, der ikke har en god kredit historie.

Men den sølvfarvede foring i skyen er-business finansiering, små eller store, er brød og smør til banker og andre finansielle institutioner. Hvis du kan overbevise dem om, at du er en god investering mulighed, du er på!

Følgende tips kan gøre din ansøgning uimodståelig for banker eller andre institutioner.

1.Være grundigt forberedt: du er nødt til at tilfredsstille långivere med hensyn til din track record og din fremtidige levedygtighed.Den dokumentation, der kræves til dette er blevet diskuteret i min anden artikel alt om Small Business finansiering.

Hvis du lige er startet ud, du har brug for finansielle prognoser for mindst næste tre år. En finansiel projektion består typisk af:

• Skøn over dine indtægter og udgifter

• Skøn over arbejdskapitalen https://vipbanks.se/

• Pengestrømsopgørelse

• Kalkulerede balancer

• Præcis låne udnyttelse detaljer

• Profiler af beslutningstagning personer, dvs topledelsen, der ville være at håndtere det projekt (r), som du har brug for finansiering

• Omfattende forretningsplan

Nogle af disse dokumenter kræver professionel ekspertise, og du skal have en professionel revisor til at forberede dem.

Du vil også have brug for følgende dokumenter bortset fra ovennævnte dokumenter, hvis du allerede er en etableret virksomhed og ønsker en lille virksomhed lån til at finansiere din arbejdskapital krav eller din ekspansion planer.

• Kopier af balancen, resultatopgørelsen og selvangivelsen for virksomheden

• Personlige regnskaber og selvangivelser for de sidste tre år

2.Foregribe spørgsmål: du skal være godt forberedt, og har brug for en rimelig forståelse af udlåns processen til at foregribe spørgsmål, du er mest tilbøjelige til at møde.

Husk, långivere skal overbevises om dit lån tilbagebetaling evne. Ideelt set bør din forretningsplan også omfatte svar på din banker’s spørgsmål. De hyppigst stillede spørgsmål er:

Hvor mange penge har du brug for?Vær præcis!Du kan tilføje lidt ekstra til uforudsete udgifter.

Langsigtet eller kort sigt?Vær forberedt på at gå i detaljer understøttet af dine dokumenter, den tid, du har brug for at tilbagebetale lånet.

Hvad er dine låne udnyttelsesplaner?Forklar, om det drejer sig om kapitaludgifter, driftskapital og ekspansion eller om modregning af gammel gæld.

Hvordan du vil tilbagebetale det?Du har din cash flow prognoser her for at forklare tilbagebetalingstiden tidsramme.Brug dine økonomiske prognoser og forretningsplan til at overbevise banken om din tilbagebetalingsevne.

3.Må ikke være Apologetic: Husk; bankerne søger gode muligheder for at investere.Vær sikker på, at du er en af de bedre muligheder banken har stødt på og projekt, at tilliden til bankmand. Det er en aftale på lige vilkår. Bankerne gør dig ikke nogen tjeneste ved at give dig et lån. Du giver også bankerne en god forretning. Du er en iværksætter, der kan og vil tilbagebetale lånet.

4.-Du skal sige sandheden og tilbage. Bankfolk er meget smarte mennesker.Hvis du laver nogen understøttet store udsagn, tage mit ord, vil de se igennem det, og du vil komme ud på udkig som en person, der er desperat for et lån. Og bankfolk ikke røre sådanne mennesker med en pram pol! Bedre idé er at holde dine prognoser, dokumenter, tal og dine udtalelser på den konservative side. Du vil kaste et indtryk af en forsigtig og metodisk person.

5. Første indtryk er den varige en. Kjole på en professionel måde til interviewet.Alle lånedokumenter skal indtastes; håndskrevne dokumenter ser uprofessionelt ud. Dette er en forretning transaktion, så behandle det som sådan.

Sidst men ikke mindst, en lille advarsel: at få godkendelse til en virksomhed lån er god, og du er næsten igennem til din vej til at realisere dine drømme. Men glem ikke at læse det med småt. Lån har skjulte omkostninger såsom: årlige gebyrer, bankgebyrer, lukning omkostninger, provisioner, og ballon betalinger. Så hold fokus og klarsynede om disse ryttere under låneprocessen. Vær sikker på om dine mål, holde fokuseret og arbejde i henhold til planen. Din lille virksomhed finansiering krav kan vise sig at være lige den dosis, du har brug for at vende din drøm store!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.