3 Steder du kan sammenligne priser

3 Steder du kan sammenligne priser

Når man skal købe noget på nettet, kan det hele nogle gange godt virke ret uoverskueligt. Dette er fordi, der er så mange forskellige sælgere og udbydere. Det er derfor smart, hvis man kan sammenligne priserne ved de forskellige forretninger.

1. Momondo – sammenlign billetpriser når du rejser med fly

Et sted, hvor priserne både kan være skyhøje og helt små, er, når man skal bestille flybilletter. Sommetider kan der være flere tusind kroners forskelle på rejseafgange, der skal det samme sted hen.

Det er derfor vigtigt, at man researcher grundigt, inden man køber. For at gøre det hele lidt lettere kan man sammenligne priserne på de forskellige afgange på den pågældende dag. Dette foregår gennem Momondo. På denne hjemmeside kan du hurtigt og enkelt få et overblik over, hvilket rejseselskab du skal benytte for at komme af med færrest penge. Du kan ovenikøbet hurtigt få et overblik, hvilken rejsedato der bedst kan betale sig.

2. Pricerunner – sammenlign priser når du shopper

Har du nogensinde ledt efter et bestemt produkt i en butik? Det kunne for eksempel være et fladskærms-tv fra et specifikt mærke. Men du kan ikke helt finde ud af, hvor du kan få det billigst. Med Pricerunner kan du hurtigt sammenligne priserne på de forskellige netbutikker. Bare søg på for eksempel ”fladskærms-tv”, og så får du alle de billigste forhandlere fremvist foran dig.

3. Iboom – sammenlign mobilabonnementer

Det er meget forskelligt, hvad folk leder efter, når de skal købe et mobilabonnement. Nogle går meget op i, at der er masser af data, mens det for andre ikke spiller så stor en rolle. De individuelle udbydere forsøger at lave pakker, der møder en række forskellige krav, men det kan sommetider virke som et stort virvar at skulle finde rundt i dem. Det er derfor smart, at du kan sammenligne mobilabonnement via Iboom