Ved Hjælp Af Trampolin Anmeldelser

Trampoliner er en fantastisk måde for børn at have det sjovt, udøve og udvikle koordineringen, men de er desværre også en fælles kilde af skader. Der er en grund til, at vores motto er, “Ekstrem Sjov, Maksimal Sikkerhed.” Vi lever efter dette ord, og ønsker dig at have en fantastisk tid her på Rebounderz. I dag, børn er mere tilbøjelige til at tilbringe tid foran et gaming enhed eller en tablet end udenfor. På runde modeller fjedre er konstrueret til at hoppe jumper ind i midten af den Trampolin, der giver brugeren mere af et punkt, hoppe og ikke at have en Trampolin med den rigtige mængde af kilder vil påvirke denne Trampolin ydeevne. Normalt er det afhænger af mærke, men det er almindeligt kendt, at mid-range modeller er en smule billigere og mere tilgængelig, samtidig med at mange af de kvaliteter, der er af det holdbare high-end sorten.

Bright Yellow Daffodils Surrounded By Lush Green Plants Men, som dine børn bliver ældre, kan du finde, at de vokser trampolin. En trappestige – som trampoliner er af høj fra jorden, kan give en stige for de mindre børn at komme ind og ud af trampolinen sikkert og nemt. En oval trampolin er en fremragende mulighed, hvis du har masser af baghaven plads! Med en JumpSport baghave trampolin og sikkerhedsnet kabinet system kan du føle dig sikker på, at du har købt dine børn den bedste fitness gear, de vil elske for sjov og du vil elske for sikkerhed. KIG EFTER: ET net og stang system, der strækker sig højt nok til, at højdespringerne og bevæger sig med jumper, så uanset, hvordan ude af kontrol, at deres hoppe går, netto vil fange dem og lede dem tilbage til midten af måtten.

Hvis din jumpere miste kontrol, kan de risikere at ramme de kilder, rammen og (uden net) jorden – som kan være græs, beton, træ… Selv om den moderne trampoliner på markedet i dag er en stor fremgang fra lærredet og metal hoppe platforme, der først blev opfundet tilbage i 1930’erne, kan de stadig bruges forkert, hvilket gør det nemt for folk at blive skadet samtidig med at hoppe. Men før jeg kommer til dem, ville jeg gerne først tage et minut til at afklare nogle af de fælles misforståelser om fedt tab. Det kan virke som sund fornuft, men købe den trampolin, før du begynder at grave.

Dette vil ikke blot forhindre falder ned på jorden, men også på det hårde ydre overflade af trampolinen, hvor ulykker er fælles. Rammen af Springfree trampolin er et godt stykke under den hoppe overflade, hvilket betyder, at dine børn vil ikke have en metal ramme til ramme, hvis de mister kontrollen samtidig med at hoppe. Sikkerhedsproblem: Med traditionelle trampoliner rammen omgiver uden for måtten, forlader dine børn sårbare over for landing på den hårde, ofte, her metal struktur. Mange trampoliner, som sælges i Australien ikke er i overensstemmelse med den Australske Standard (AS4989:2015 – Trampoliner – Sikkerhed), og sikkerheden bør ikke være et kompromis, når det kommer til dine børn… Her er vores anbefalinger om, hvordan man køber den bedste trampolin baseret på Australske Standarder for Sikkerhed. Hver trampolin, der sælges med en af vores patenterede udvendige kabinet monteret net med overlappende døren. Begynde med en stående stilling, og begynde at jogge af alternativt at løfte dine fødder med kun en eller to inches.