Quiz dig selv om din Moneymaking evner

Nogle af os blevet meget rig. De begyndte meget ydmygt og i dag er blandt de rigeste i verden. Mange af os forsøger mange ventures, men aldrig tjene penge. Er det eneste skæbne? Eller de mennesker, der gør mange penge har nogle kvaliteter, der er ansvarlige for deres succes? Lad os finde ud af.

Type af Business – hvad er fremtiden for den virksomhed, du gør lige nu. Vil det vokse ud over en grænse, eller hvad nogensinde du prøver, kan det ikke. For eksempel, er du dedikeret producent af et produkt, som finder meget begrænset anvendelse. Uanset hvilken forbedring du gøre og prismanipulation du gør, vil salg aldrig gå ud over en vis mængde. Eksempelvis konstaterer en sæbe producent, at hver person i verden er sin potentielle forbrugerne hvor som en producent af Ski udstyr, kun en begrænset del vil nogensinde være køber.

Risikerer at tage evne – medmindre du risiko, vil der ingen gevinst. Risikovillighed er vigtig del af enhver virksomhed. De fleste af os vige tilbage fra dette. Okay, i det mindste tage kalkuleret risiko. Tage risiko kun for et lille beløb, som du har råd til. Men tænk på de mulige resultater og tage nogle risici. Ingen storkapitalen kan udvikles uden risiko.

Planlægning og forvaltning – har du aircondition dit sind og udviklede evner til at styre en stor virksomhed? Forestil dig på sædet af formanden for en meget stor virksomhed. Nu forestille sig af slags beslutninger du vil blive bedt om at gøre. De vil kræve stor mulighed for planlægning og forvaltning. Har du udviklet der? Læser du bøger, der underviser dette? Tror du, om forskellige scenarier og mulige beslutninger? Venligst udvikle disse evner.

Quiz dig selv om disse væsentlige krav og forbedre hvor det er påkrævet. Succes, temmelig meget stor succes venter på dig.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.